Jelentkezési felhívás a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2022. szeptember 29. és október 2. között rendezi meg a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, amelyre szeretettel várjuk jelentkezésüket. A Könyvfesztivál fókuszába ezúttal Szlovákia magyar és szlovák nyelvű irodalma, annak magyarországi reprezentációja kerül. Díszvendégként pedig a Nobel-díjas Szvetlana Alekszijevics-et  köszönthetjük. Rajta kívül más ismert külföldi szerzők is megtisztelik részvételükkel a fesztivált.

2022-ben a Millenáris D (Üvegcsarnok) és a megújult G (Fogadó) épületében, valamint a Parkban lesz a kiállítás és könyvvásár. A mai naptól megnyitjuk a jelentkezés lehetőségét az idei Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál standjainak bérlésére. A korábbi szokások szerint lehet berendezett standokat, külső pavilonokat és üres standterületeket bérelni. Utóbbiak esetében a standépítők az egyéni igények szerint rendezik be a kiadók megrendelései szerint a bérelt területet.

A standjelentkezés akkor érvényes, ha minden releváns adatot feltüntettek, a jelentkezési lapot aláírta a cégvezető, és beszkennelve, PDF formában visszaküldték határidőig (2022. június 25.) a következő e-mail címre: info__kukac__bookfestival__pont__hu

ÉS

az alábbi linkre is feltöltötték a regisztrációs adatokat:

Jelentkezés a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra

A jelentkezést követően készítjük el a beosztást, és elküldjük ajánlatunkat az elhelyezésről, majd a kiállítók visszajelzése után a számlázással zárul le az első szakasz.

Technikai kiegészítő szolgáltatások megrendelése a jelentkezés visszaigazolása után lehetséges. Az igények beérkezése után az építők közvetlenül egyeztetnek a kiállítókkal, de addig is a technikai témájú kérdéseikre standepites__kukac__samlingkft__pont__hu e-mail címen válaszolnak.

Ha további kérdéseik vannak, várjuk azokat az info__kukac__bookfestival__pont__hu e-mail címen vagy a +36 1-343-2538 vagy a +36-30-717-1396-es telefonszámon.