Jelentkezési felhívás

 

Tisztelt Leendő Könyvfesztivál Résztvevő!

2020. április 23. és 26. között rendezzük meg a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, amelyre szeretettel várjuk jelentkezésüket. A díszvendég ország idén Spanyolország lesz, díszvendég írónk pedig Szvetlana Alekszijevics, de rajta kívül más ismert külföldi szerzők – pl.  Jo Nesbo vagy R. F. Kuang - 0 is megtisztelik részvételükkel a fesztivált.

 2020-ban a Millenáris B és D épületében lesz a kiállítás és könyvvásár, a korábbi gyakorlatnak megfelelően a D épületben kapnak helyet a gyermekkönyv kiadók, a többiek pedig a B épület földszintjét és galériáját vehetik birtokba. Elkerülendő a tavalyi tumultust, idén a megnyitóra és a díszvendégek pódiumbeszélgetéseire a szomszédos Táncszínház nagytermét vesszük igénybe.

A mai naptól megnyitjuk a jelentkezés lehetőségét a 2020-as Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál standjainak bérlésére. A korábbi szokások szerint lehet berendezett standokat és üres standterületeket bérelni. Utóbbiak esetében a standépítők az egyéni igények szerint rendezik be a kiadók megrendelései szerint a bérelt területet.

Csatoltan küldjük a jelentkezési dokumentációt, amely januárban még kiegészül a programtermek igénylésének illetve a Könyvfesztivál hivatalos prospektusába jelentkezésnek az adatlapjaival.

 A standjelentkezés akkor érvényes, ha minden releváns adatot feltüntettek, a jelentkezési lapot aláírta a cégvezető, és beszkennelve, pdf formában visszaküldték határidőig, az  iroda__kukac__mkke__pont__hu e-mail címre. A jelentkezést követően készítjük el a beosztást, és elküldjük ajánlatunkat az elhelyezésről, majd a kiállítók visszajelzése után a számlázással zárul le az első szakasz. A standok kifizetését követően lehet a kiegészítő technikai szolgáltatásokat megrendelni. Azok, akik kiegészítő szolgáltatásokat vesznek majd igénybe a standjukon vagy a standhelyükön, a Technikai előírások mellékletét képező nyomtatványon rendelhetik meg azokat közvetlenül az építőtől. Az igények beérkezése után az építők közvetlenül egyeztetnek a kiállítókkal, de addig is a technikai témájú kérdéseikre  standepites__kukac__samlingkft__pont__hu e-mail címen válaszolnak.

 A standok kiosztásának várható menetrendje:

 A jelentkezés határideje: 2020. január 10. péntek 

A kiállítói katalógusba jelentkezés határideje (magyarul és angolul): 2020. január 10. péntek

A szervezők visszajelzése a jelentkezőknek a felkínált standokról: 2020. január 15-ig

A kiállítók visszajelzése a standok elfogadásáról: 2020. január 21-ig

A standok és standterületek befizetési határideje: 2020. január 31.

Kiegészítő szolgáltatások megrendelése: 2020. február 1-március 20.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a Részvételi feltételeket illetve a Technikai előírásokat, és ezek ismeretében nyújtsák be jelentkezésüket.

Ha további kérdéseik vannak, várjuk azokat az  irodavezeto__kukac__mkke__pont__hu e-mail címen vagy a +36 1343-2538 vagy a +36 1413-0709-es telefonszámon.

Jó készülődést, boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek!

 Üdvözlettel

a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése